53125583
BEHANDLINGER

 

 

Ansigtsbehandling  

Er en skønhedsbehandling eller en "facial" som flere ynder at sige. En ansigtsbehandling der hjælper huden med at holde sig sund og i balance. Huden er vores største organ og derfor mest udsatte område, overfor sol, vind og kulde. En ansigtsbehandling sætter gang i blodcirkulstion og får cellerne i dit ansigt til at forny sig hurtigere. Vores hud danner nye hudceller hver 25-30 dage og derfor er det vigtigt at de døde hudceller kommer af, så der er plads til nye celler.

Diamantslibning 

Med diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud. Diamantslibning af huden er den mest effektive behandlingsformn indenfor microdermabrasion ( peeling ).

Green Peel

Green Peel er en naturlig urtebehandling, der består af mineraler, vitaminer, urter, alger og enzymer, som kan forny din hud på blot 5 dage - helt uden skadelige bivirkninger.

Denne behandlingsmetode forbedrer hudens cirkulation og er yderst effektiv til at formindske mindre ar og små linjer, forbedre cirkulation i solskadet eller bleg hud og fjerner triste og døde hudceller.

De forskellige styrker af Green peel:

Peel4Beauty: 30min

Den hurtige glæd til den rød løber. Til dig der har travlt eller måske lige hurtigt kigger forbi i dinfrokostpause, men som samtidig leder efter et resultat der kan ses. 

Fresh up: 60min

Henvender sig til dig der ønsker lidt mere "end bare en peeling" Men som også har en sensetiv hud. Denne behandlling er især god til pludselig akne udbrud eller til grå og trist hud. behandling vil give din hud en masse glød og sætte gang i blodcirkulationen, hvilket der vil medføre til ny ilt og næring til dine hudceller.

Enery: 1.15min

Til dig der virkelig ønsker at kunne mærke at vi har haft "fat i huden"

Lider du af akne, pco, store eller grove porre, eller vil du gerne sætte skarpt ind på anti agning, så er denne behandling perfekt for dig. Du skal regne med at være rød i huden efter behandlingen og at huden vil føles prikkende og strammende ( skal opleves-kan ej forklares )

Sugaring - hvorfor vælge sugaring?

Sugaring er et 100% naturligt/rent økologisk hårfjerningsprodukt lavet udelukkende af rene naturlige råvarer, sukker og vand. Sugaring fjerner nemt og effektivt hårene på kroppen, og i modsætning til andre voks produkter rykkes hårene ud med hårets naturlige groretning og IKKE modsat. Dette gør behandling mindre smertefuld, giver færre knækkede hår, er hårreducerende på sigt, og slut resultatet bliver bedre og flottere.